Om Barcompagniet

Om Barcompagniet – designar, producerar och säljer okrossbara plastglas B2B.

Barcompagniet har som ambition att kunna erbjuda designade premium okrossbara plastglas till främst hotell, nattklubbar och barer. Men vi levererar naturligtvis till alla olika kunder som har ett behov av premium okrossbara plastglas, tex skolor, äldreboende.

Våra glas säljs genom grossister och återförsäljare. Men vi erbjuder även sprit- och vinagenter möjligheten att ta fram egna modeller för marknadskampanjer. Glasen går även att beställa med logotyper.

Vi har lagt stor möda på att våra glas skall kännas som riktiga glas, bra tyngd, hög klarhet och finish. Vi har lagt mycket stor vikt vid att glasen har rätt storlekar för att undvika dyr överservering, något som är väldigt viktigt på shotglas.

Det är väldigt stor skillnad i kvalité på olika plastglas, så vårt tips är att alltid be om varuprover för att kunna känna och jämföra olika plastglas som på hemsidor kan se lika ut på foto men som i verkligheten är som natt och dag i kvalité och känsla och tyngd.

Samtliga glas som Barcompagniet säljer är tillverkade av högsta kvalité. Glasen är FDA godkända och godkända enligt EU-standard.

Det finns många fördelar med att använda okrossbara plastglas.

*Man slipper allt glaskross som sliter mycket på golv och inredning. Det medför bättre ordning i lokalen  vilket uppskattas av både gäster och tillståndsmyndighet.

*Städning går mycket snabbare då man slipper allt glaskross.

*Säkerhet, gästerna riskerar inte att skära sig samt glasen kan inte användas som vapen på samma sätt.

*Lättare för diskplocken att snabbt ta in använda glas då de inte går sönder även vid omild hantering.

*Ekonomi – Eftersom glasen är okrossbara så slipper man köpa nya glas hela tiden.