Många Områden

RESTAURANGER MED UTESERVERING

När vi har bott på exklusiva hotell som ofta har en restaurang med uteservering som ligger väldigt nära poolområdet, så har vi till vår förvåning ofta sett att de serverar drycken i riktiga glas. Vi tycker det verkar både riskabelt och dumdristigt. Tänk om ett barn snabbt tar ett glas med sig och springer in vid poolområdet och sen tappar glaset så de går sönder. Då riskerar man att behöva stänga ner poolen för att städa den. Natuligtvis finns även risken att era gäster skadar sig. Här är ett utmärkt tillfälle att servera all dryck i våra exklusiva plastglas för maximal säkerhet och på samma gång behålla den exklusiva känslan och imagen på hotellet.

HOTELL RUM

Vi finner det också väldigt konstigt att inte fler hotell insett vilka fördelar det medför att använda våra exklusiva plastglas på hotell rummen. Om en gäst skulle råka tappa ett glas så behöver man inte ringa efter städpersonalen eller riskera att gästen skadar sig. Risken att kakelplattor går sönder på hotelltoaletten minimeras också. Utomlands finns det hotellrum med ”poolaccess”, där kommer gäster ta med sig glas ut till terassen. Skulle de tappa ett glas där och det går sönder så måste hotellet stänga ner poolen för rengöring. Men rent generellt så finns det massor av fördelar att använda våra okrossbara glas på Hotellrummen.

KONTAKTA OSS

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är alltid intresserade att hjälpa våra kunder, befintliga som nya med okrossbara glas. Oavsett om du är på jakt efter Drinkglas, vinglas, eller cocktailglas eller någon annan modell så är vi övertygande att vi kan hjälpa er. Ta en titt på våra rekommenderade produkter och se hur vi kan hjälp er.

Se våra rekommenderade produkter
Vill ni komma i kontakt med oss, slå en signal, skicka ett mail eller kontakta oss via kontaktformuläret.

Telefon:
+46 703 76 09 09