Stripe Vin 30cl – NYHET 2024

Beskrivning

Beskrivning

NYHET! Stripe Vin 30cl – som kommer i 2024 – ett nytt mycket exklusivt okrossbart plastglas tillverkat i polykarbonat från Barcompagniet.

Stripe Vin 30cl är ett nytt mycket exklusivt okrossbart plastglas av högsta kvalitet, tillverkat i polykarbonat. Glaset har en unik design som gör att eventuella repor eller vattenfläckar trollas bort. Stripe Vin 30cl känns som ett riktigt glas.  Stripe Vin 30cl är perfekt att använda där man vill servera gästerna i exklusiva glas men där man av säkerhets eller praktiska skäl måste använda okrossbara plastglas. Stripe Vin 30cl är del av Stripe serien från Barcompagniet. I serien ingår Stripe 355 R, Stripe Vin 38cl , Stripe HB 40cl samt Stripe Champagne 18cl.  

Okrossbar kvalitet

Alla våra modeller är tillverkade i polykarbonat av högsta kvalitet. Vi erbjuder många sorters glas. Modellerna är lämpliga för servering av alla typer av drycker som läsk och vatten, drinkar, Champagne.

Flera fördelar 

Okrossbara plastglas från Barcompagniet är det perfekta alternativet för nattklubbar, barer eller restauranger som sätter säkerheten främst och vill leva upp till regelverket kring ordning. På många SPA Hotell är idag Barcompagniets okrossbara glas ett naturligt inslag. Många av våra kunder som använder glasen på nattklubbar sparar upp till två timmars städning varje dag och upplever mindre skador på sina interiörer och golv.

Många applikationsområden

Glasen passar för många områden, situationer och tillfällen tex på hotellrum då det har samma känsla som ett riktigt glas men fördelen att det inte går sönder om gäster tappar det. Då behöver inte städerskorna komma ut till rummen för att städa upp. 

Det här är bara några exempel där glasen funkar utmärkt. 

  • Nattklubbar
  • Barer
  • Restauranger
  • Hotell
  • SPA:s
  • Poolområden
  • Båtar
  • Husbilar
  • Picknick

Övrigt
Glasen funkar bra att köra i diskmaskin. Se skötselinformation för mer info. https://barcompagniet.se/care-instructions/

Ytterligare information

Ytterligare information

Höjd glas

20 cm

Vikt per glas

179gram

Material

Okrossbar Polykarbonat, EU & FDA godkänt.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Stripe Vin 30cl – NYHET 2024”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *